ΕΠΕΙΓΟΝ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ (17-6-13)

P6130189

Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές,

 

Η χθεσινή ημέρα στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ, σε ότι αφορά το Κίνημά  μας, σημαδεύτηκε από την αποχώρηση των δυνάμεών μας από τα καθήκοντα της περιφρούρησης,  που μας είχαν ανατεθεί από την Ομοσπονδία των εργαζομένων,  όχι  όμως από ΤΗΝ ΠΑΡΟΣΟΥΣΙΑ ΜΑΣ  στον περιβάλλοντα χώρο του ράδιο- μεγάρου,  όπου το ΕΠΑΜ έχει εγκαταστήσει το δικό του κιόσκι.

 

Επαναλαμβάνεται και με αυτήν την ευκαιρία, ότι η αποχώρησή μας ΜΟΝΟ  από τα καθήκοντα της περιφρούρησης του χώρου (εντός και εκτός εγκαταστάσεων) έγινε ύστερα από τα τραγελαφικά γεγονότα της προκλητικής παρουσίας στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ της  κ. Στάη με επιλεγμένο  Panel ‘’επωνύμων’’ – πρόκληση στους αγωνιζόμενους απολυμένους  της ΕΡΤ αλλά και του ίδιου του λαού. Αυτή η πρόκληση συνοδεύτηκε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΠΑΜ, από τον βίαιο προπηλακισμό του προέδρου της ΠΡΟΣΠΕΡΤ, από τη συνεχή παρουσία-πασαρέλα των λεγόμενων ‘’επωνύμων ‘’ από τις οθόνες, η παντελής αγνόηση κινημάτων και απλού λαού και γενικότερα η συνέχιση μιας νοσηρής κατάστασης  στην έννοια της δημόσιας λειτουργίας  του μέσου.

 

Κατόπιν όλων των παραπάνω και ανεξάρτητα από την παράδοση των καθηκόντων περιφρούρησης, η παρουσία των μελών και φίλων του ΕΠΑΜ εξακολουθεί  και πρέπει να είναι ΣΥΝΕΧΗΣ στην ΕΡΤ στην περιοχή γύρω από  κιόσκι μας, όπου και θα γίνονται καθημερινές εκδηλώσεις, ενημερώσεις- ομιλίες –συζητήσεις , καθώς και στις γενικότερες εκδηλώσεις που αναγγέλλονται στο καθημερινό πρόγραμμα που καθορίζει η αρμόδια επιτροπή της ΕΡΤ . 

 

Από την άλλη πλευρά, είμαστε πάντα έτοιμοι να συνδράμουμε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ  σε ότι μας ζητηθεί, αρκεί  η όποια αποστολή  να βρίσκεται σε κατεύθυνση που να σηματοδοτεί τα οράματα του λαού  μας για μια ελεύθερη, ακηδεμόνευτη  και ολοκληρωτικά δημόσια λειτουργία της ΕΡΤ, από τους ίδιους τους εργαζόμενους.

 

Σήμερα Δευτέρα στις 6 ΜΜ στο κιόσκι του ΕΠΑΜ θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για όλα όσα συνέβησαν χθες, για το περιεχόμενο των ανακοινώσεων μας και θα απαντηθούν όλες οι  ερωτήσεις και οι  απορίες που δημιουργήθηκαν από τη χθεσινή μας απόφαση για  αποχώρηση από τα καθήκοντα της περιφρούρησης.

 

Δημήτρης Κυπριώτης

Α΄ Συντονιστής της ΠΓ του ΕΣΣ του ΕΠΑΜ

 

Advertisements

About epamsyrou

Τηλέφωνο 6984317181, αποκρύψεις δεν απαντώνται

Posted on 17/06/2013, in Κεντρικό Ε.ΠΑ.Μ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: